Call us: +31 (0)40 - 78 200 89 | Stökskesweg 15 Bergeijk | info@westocklots.com
  • Welcome visitor - Register account
  • Login

Actiepartner Stopt

Beste dropshipper,

Helaas lees je het goed. Ons label Actiepartner stopt per 01-05-2020. De hoofdreden is teruglopende omzet i.c.m. hoge kosten. Het perfect laten verlopen van een dropshipment proces is een arbeidsintensief proces. Dat hebben we altijd met veel plezier voor jullie gedaan. Jammer genoeg is dit label niet meer rendabel en zijn we gedwongen hiermee op te houden.

Door te stoppen met een label ontstaat er ook ruimte en lucht voor andere labels. Ons grootste label is verreweg Westocklots.com. Dit label beschikt niet over een dropshipment functionaliteit, maar wél over een zeer groot assortiment gewilde consumentenartikelen tegen zéér attractieve prijzen.

Ik kan dan ook verheugd melden dat jouw Actiepartner inloggegevens vanaf nu tevens kosteloos toegang verschaffen tot Westocklots.com ! Welke voordelen heeft dat?

Dezelfde interface stijl van shoppen die je gewend bent
En veel groter assortiment
Aanzienlijk scherpere prijzen
Vanaf € 250 al te bestellen

Het enige nadeel, hier wordt geen dropshipment faciliteit geboden. Graag nodig ik je uit om eens rond te kijken op https://westocklots.com/collection/products/

Zijn er vragen, dan hoor ik en mijn team graag van je. We staan voor je klaar.

Voor nu verwerken we netjes de huidige zaken zoals je van ons gewend bent. Per 01-05-2020 zal het niet mogelijk meer zijn, nieuwe bestellingen te plaatsen.

Hopelijk zien we elkaar terug op Westocklots en als laatste willen we je bedanken voor het vertrouwen en de gedane zaken!

loading_image

Receive all our offers now!